Kobane Calling : Orain - Zerocalcare. 1983-); Izagirre, Koldo ( 1953-); Colina, Sustrai 1982-) (Donostia : Farmazia Beltza, 2020)
Gertatuak hunkitu egiten nau, ama laztana dirudi. Hau gerra da, kakazaharra, nondik ateratzen du hildako horiek guztiak zaintzeko? Eta nolako indarra ote dauka emakume honek gizateria horren hilkintza guztia bere gain hartzeko?
ESO34